Aanmeldformulier

Nadat je je hebt ingeschreven als lid, krijg je via mail (binnen 20 minuten) een bevestiging van je lidmaatschap en je inloggegevens.Vanaf dat moment kan je je opgeven voor een van de diensten die wij aanbieden. Wij nemen daarna contact met je op.

Het lidmaatschapsgeld bedraagt 20 euro per jaar en wordt geïnd via automatische incasso. Als je je aanmeldt als nieuw lid, gaat je contributie in per het eerstvolgende kwartaal. Dus als je bijvoorbeeld in maart lid wordt, dan betaal je over dat jaar 3/4 deel van het lidmaatschapsgeld (15 euro). Word je lid in april, dan betaal je de helft van het jaarlijkse lidmaatschapsgeld (10 euro). De jaarlijkse contributiegelden worden geïnd in de periode maart/april. 

We verzoeken je alle gegevens in te vullen.
Voor elk lid van CALorie dat klant bij Greenchoice is, ontvangt CALorie eenmalig € 35,00, mits dit is aangemeld bij Greenchoice. Daarvoor is het nodig dat je in onze ledenadministratie je Greenchoice-klantnummer en EAN-codenummer (=aansluiting identificatiecode) invult. Het EAN-codenummer is te vinden via EAN opzoeken.

 

MyMemberAdmin
Versie : 7.9.3